ricardcollection.net!

Welkom op de Ricard Lovers Belgium website !!

Ook in België zijn er heel wat fans van de anijsdrank Ricard, zowel diehard verzamelaars als gewone liefhebbers. Hoog tijd om ze allemaal hun zeg te laten doen in een fanclub, nee? Vandaar hebben Erik en ik, de oprichtende leden, het idee opgevat om deze Ricard Lovers Belgium op te starten. De oprichting was er in 2008.

Idee is om hier alle leden voor te stellen, hun verzameling te delen met andere leden en een verslag te brengen van de jaarlijkse samenkomst van alle Ricardliefhebbers. In 2008 was het nog een stille hoop om ook een verzameldag te organiseren in België, maar ondertussen is de tweede al achter de rug. In 2011 ontmoetten we elkaar in Jette (Brussel), in 2012 was Deurne (Antwerpen) aan de beurt.

Alle ideeën voor de club zijn welkom! 

APRIL 2013: AANKONDING VAN HET RLB LOGO !!!!

Logo RLB

Een van de goeie ideeën van een onze leden was om een kaartje toe te voegen waarop alle leden gelokaliseerd worden. Klik op onderstaand kaartje en kom te weten welke Ricard verzamelaar in je buurt woont! 

map

Daarenboven krijg je als lid gratis geregeld de Ricard RLB newsletter met alle laatste nieuwtjes die we konden te pakken krijgen. Dat kan gaan over Ricard zelf, nieuwe objecten die uitgebracht zullen worden, dubbels die je wil wisselen enzovoort. Klik op het icoontje hier rechts om het newsletter-archief te raadplegen. De eerste newsletter kan door iedereen geraadpleegd worden, de andere zijn met een paswoord beschermd en kunnen enkel door leden geopend worden. Een extra motivatie om je in te schrijven! Onze excuses, maar wegens tijdsgebrek verschijnen er weinig newsletters de laatste tijd. Hou zeker onze Facebook-pagina in de gaten! Icoon archief newsletters

Wil je graag lid worden, stuur dan Tom een mailtje met een leuke foto van jezelf of je verzameling en we voegen je toe. Je hoeft geen verzamelaar te zijn om lid te worden. Gewoon houden van een Ricard van tijd tot tijd én de zon volstaat! 

Bezoek ons natuurlijk ook op Facebook. Word lid van Ricard lovers Belgium op Facebook

Als je zelf geen website hebt, en je hebt de bezoekers aan deze site toch iets te vertellen, geen probleem: elk lid heeft hier zijn persoonlijke RLB pagina. Laat me weten wat je aan de andere leden wilt laten weten! Bezoek bijvoorbeeld het raadsel van Erik

Dankzij Spymen, lid 3: bekijk de foto's van Les Embiez 2009 (dé jaarlijkse afspraak voor de Ricard verzamelaar) ! Ook in 2012 was het goede weer op de afspraak, getuige daarvan de foto's die ons opgestuurd werden door Hugues Cloes, een van de RLB leden.

Tom Oprichtend lid + mede-voorzitter.
2008, zo blij dat ik aan de wieg kon staan van onze dochter Lisa en de eerste Belgische Ricard fanclub !

Site
Erik Oprichtend lid + mede-voorzitter tot eind 2015. Jammer genoeg heeft Erik eind 2015 beslist de club grotendeels te verlaten. Hij liet weten geen voorrzitter meer willen te zijn.
Indien u er net zoals ik en Obélix bent ingevallen wanneer u klein was, bent u zeker en vast welkom bij de RLB fan club! Echter, indien u er niet inviel als baby, ook welkom! Onze passie wordt gedronken met mate! Erik... oprichtend lid.

Blog

Erik's persoonlijke RLB pagina  

Andr� "DD"
DD
Mede-voorzitter (sinds 2012)

De club bedankt DD voor al zijn energie die hij heeft ge�nvesteerd in de organisatie van de eerste en tweede RLB dag.

De leden van Ricard Lovers Belgium

HTML Comment Box is loading comments...

Privacy policy