Artikels over Ricard in de media

ricardcollection.net!

Ook in kranten, magazine's en de pers verschijnt er af en toe iets over onze favoriete drank...

Via via ben ik gecontacteerd door de mensen van Pernod-Ricard en voor ik het wist stond mijn site en verzameling in de derde editie van "La vie en jaune", een voorlopig enkel Franstalig magazine over en door de mensen van Ricard. Jammer genoeg is het magazine ondertussen opgedoekt! Je kan het artikel hier nalezen (je hebt de Adobe Reader nodig). Kleine bedenking bij het artikel, voor de fans: ik weet wel degelijk dat Eddy Merckx zijn beste jaren niet in de jaren '80 had, dit is een foutje van de journaliste.

Enkele andere leden van de RLB kwamen met hun verzameling en hun verhaal in het magazine Aladin. Lees hier bladzijde 1, bladzijde 2 en bladzijde 3 (enkel in het Frans). Bedankt Spymen voor het scannen van het artikel!

Op het web vond ik dit Franstalig persbericht uit 2009 over de eeuwviering van Paul Ricard. In 2009 zou hij immers 100 jaar geworden zijn en dat werd uitgebreid gevierd op de eilanden Bendor en Les Embiez in de Middellandse Zee.

Het Frans persbericht ter gelegenheid van de vernieuwing van de fles in 2011 vind je hier.

Een speciale versie van Place Ricard, zomer 2012, editie 17. Er komt heel wat geschiedenis van de Ricard objecten in voor, naar aanleiding van de Ricard beurs in Parijs, ter ere van 80 jaar Ricard. Hier vind je de versie van de zomer 2013, heel wat stuff te lezen!

Privacy policy ricardcollection.net!